15 Ocak 2015 Perşembe

nakliyat firması

İstanbul nakliyat firmalari arasında firmamızın ismini kullanarak iş yapmaya çalışan korsan firmalar bu sıralar bir hayli fazladır. Simurg Nakliyat İstanbul ev nakliyat firmaları arasında seçkin ve üst seviyede prestije sahip olan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve daima avrupa standartlarında hizmet vermeyi hedefliyen bir kuruluştur.
Ev taşıma sektörünün yıllardır faliyetde olduğu halde bir çok firmanın günümüzde evden eve nakliyat ile hiç alakası olmayan işlerle müşterilerin karşısına çıktığını görmekteyiz. Eşyaları hiç paketlemeden eski model araçlarla iş den hiç anlamayan dışarıdan toplama elemanlar bu işi yapan nakliyat firmalari çok düşük fiyat verip insanların zamanlarını çalıyor hemde işini iyi yapan firmalara engel olmaktadır.
Evini taşıtacak siz değerli müşterilerimiz firmamız ile taşıma işlemi yapmasanızda nakliyat firması seçimi yaparken kaliteli firmalarla çalışmaya özen gösteriniz. Firmanın k1 ve k3 belgesinin olup olmadığını, araçlarının üzerinde logo ve firma ünvanın yazıp yazmadığını ayrıca son olarak sözleşme yapıp yapmadığına dikkat ediniz. İşinde ciddi olan İstanbul nakliyat firmalari bu konularda hassas davranmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder