22 Ocak 2015 Perşembe

Bafa Nakliyat

Bafa Nakliyat olarak evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen tüm müşterilerimiz, çoğu zaman arama motorlarını kullanarak taşımacılık şirketi aramak yerine ik önce verilen hizmet hakkında yani Bafa Nakliyat hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.
Bafa Evden eve nakliyat yaptıracağınız evin iletişim bilgilerini firma operatörümüze telefon yoluyla veya firma sorumlumuz ile yüz yüze yapacağınız görüşme esnasında verilen nakliye fiyatları aşağıda bulunan bilgilere göre belirlenmektedir…
Bafa evden eve nakliyat firmamız evinize ücretsiz olarak göndermiş olduğu eksperimiz araç boyutunu, evinizde kullanılacak olan malzeme miktarını, çalışacak ekip sayısını, bina kat durumunu ve aracın gideceği yol mesafesi gibi konuları ele alarak siz değerli müşterimize bir fiyat belirlemektedir. Anlaşma yapıldığı taktirde iki taraflı yapılan sözleşme ile belirtilen taşınma tarihinde aracımız kapınızda olur. Taşınmanızın başladığı gün yani eleman ve araçların geldiği gün Bafa Nakliyat firmamız sizden ekstra olarak hiçbir şekilde fiyat talebinde bulunmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder