27 Ocak 2015 Salı

İstanbulda Evden Eve Nakliyat

İstanbul’da evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilgi aktaracağım.
İstanbul’da hizmet veren firmamızın çalışma ve hizmet bölgelerini kısaca tanıyalım.
Firmamız,1953 yılında kurulmuş köklü bir firmadır. Firmamız temel taşıma alanı evden eve nakliyat ve depolama’dır.
Çolakoğlu evden eve nakliyat İstanbul’un hemen,hemen her bölgesinde hizmet vermektedir. Çolakoğlu firması,şişli evden eve nakliyat hizmet ağı ile bu işlemlere başlamıştır. Daha sonra Beşiktaş evden eve nakliyat,sarıyer evden eve nakliyatşubelerini açmıştır.Firmamız,avrupa yakasındaki ağı’nı uzak semtler olan, beylikdüzü evden eve nakliyat vebüyükçekmece nakliyat olarak belirlemiştir. Firmamız,yeni ve özel yapıların yapıldığı ve taşımaların özellikle “elit”kesimin taşıma işlemlerinin olduğu,bahçeşehir evden eve nakliyat alanında 2 araç ve özel ekipler yollamıştır. Kağıthane evden eve nakliyat,bakırköy evden eve nakliyat ve bağcılar evden eve nakliyat taşıma alanımızdadır.
Daha sonra firmamız istanbul nakliyat  hizmetlerine anadolu yakasında devam etmektedir.
Bunların başında kadıköy evden eve nakliyat gelmektedir. Kadıköy’ün yanı sıra ataşehir evden eve nakliyat hizmetleri ile anadolu yakasında taşıma faliyetlerimiz sürmektedir.
Maltepe bölgesinde yaptığımız,maltepe evden eve nakliyat‘ın yanı sıra,kartal ve pendik evden eve nakliyat ile arge ağımızı genişlettik. Ev taşımacılığı ve Ofis nakliyesinde en iyisi olmak için emin adımlarla yürüyoruz. Üsküdar evden eve nakliyat ve Ümraniye evden eve nakliyat da bizim hizmet bölgelerimizdendir. Tuzla evden eve nakliyat ve çekmeköy evden eve nakliyat hizmetlerimiz yakında faliyette olacak. Ofis taşımacılığı ve Depolama hizmetleri de vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder